Böter??!

Hahahah måste bara säga att allt strulade när vi va i centrum haha..
för de försa va småbarnen med och dom tykte ju inte de va så kul så dom blev ju lite små jobbiga ;) sen så fungerade inte våra kort så de enda vi fick med hem var ett par skor te rosanna... och de värsta av allt va ju att vi hade fått p-böter när vi kom till bilen igen... för att vi hade två p-skivor  -.- moget va? men som tur va var de bara 400 kr men endå.. drygt!
hahah
aja hejdå ;)<3

Tumba Centrum

tjenare allesammans ,
har fixat mej något så när och snart blir det Tumba centrum men Ingela och Rosanna, trevligt :)
senare idag e ju den efter längtade släkt träffen, sjukt nervös haha :P men de går nog bra :)
Hände lite dåliga saker igår kväll.. så e inte på topp men aja nu ska jag gitta

puss <3


@ Tumba place

Sitter i sängen hos pappa nu :) syrran drog nyss med ingela och skjutsade rasmus te nån polare:) dagen har inte gått så speciellt bra om man säger så... först  så fuckade bussen upp och stannade i Södertälje centrum ;OO sjukt å pga det så missade vi bussen upp de skolan så vi va tvunga att välja mellan att så ute och väna på bussen en halv timme eller ta en annan buss och gå en bit.. och vi valde ju så klart de sista alternativet... jag kan säga att mina fötter va sjuuukt äckligt blöta ;O eeeuw ;S hatar snööö! men men så jag kom i alla fall försent te skolan inte så värst länge men endå :P sen kollade vi på nån film som fick mej att tänka på sjukt jobbiga barndoms minnen ... sen va de nån jävla teater som gjorde att alla grät och efter som att jag hatar att de folk gråta så höll jag också på att börja.. men kunde bita ihop.. aja sen så när jag väntade på pappa efter skolan så blev jag enu blötare om fötterna "/ och sen har de "strulat" till sej lite med mr .... bajs :( aja så e inte så gla om man säger så.. aja men de e ju kul å träffa alla här i alla fall och vi har haft super kul :) men snart ska jag sova, imorgon e en ny dag..... men nya problem

Aja godnatt alla !<3



Btw vist e min bror söt,!
han kröp in i en bokhylla så att man bara såg hans rumpa hahh så sweet !<3

DAGENS!

DAGENS!

Dagens humör:
As glad och trött

Dagens borde:
städa rummet, typ

Dagens frisyr:
ny tvättat och rufsigt

Dagens smink:
inget alls faktiskt

Dagens klädsel:
pyamas

Dagens planer:
sova snart tror jag

Dagens vill ha:
Iphone 4

Dagens fundering:
när ***** kommer hem... :(

Dagens beroende:
film och framförallt.. MR G!

Dagens tråkigaste:
jag vet inte ;O alla e tråkiga idag :O

Dagens längtan:
mr G och måndag!!..

Dagens låt:
Anthem

Dagens finaste: Mr G..


Förlåt Förlååååt!

Hellu sötisar,
jag e ledsen att jag inte bloggat på länge.. vet inte varför?
men men nu e jag igång igen (kanske)
okej idag har de inte blivit någon skola för mej, mådde inge bra imorse och jag kan säga att jag e besviken på mej själv efter som att jag sett fram emot den här dagen av olika skäl. men de roliga som skulle hända fixas på måndag istället (A) jag e glad för de!
imorgon ska jag till pappa för första gången på typ ett år.. så de ska bli skoj att träffa mina syskon och alla igen :) och lördag e de släkt träff. och dom har jag inte träffat på typ 5 år så de e lite små pirrigt ;O skulle igentligen tittat på Alladin musikalen MEN jag tänker inte göra det för att jag kommer dampa sönder på 2 st speciella personer som e med i musikalen som seriöst fuckat upp mitt liv.. så jag väljer att inte gå efter som att jag inte vill ha problem.. inte för att nån av dom (töntarna) skulle kunna göra ett skit mot mej men en då de e inte värt de ;)
aja nu ska jag packa väskan så att den är klar för imorgon.
Puss ! <3



Hade inge smink såg förjävlig ut ;)

RSS 2.0