nattttiii!<3

Natti natti gott folk!<3

Dagens kap!

Hej sötnosar :)
idag var jag å handlade! hittade maaaassa!!! sjukt najjs å trött blev man ;O och nu vet jag ju vad jag ska ha på mej imorgon :) det blir ev svart kavaj, ett rosa linne eller va de nu e ;O och ett par svarta byxor ner till :)
kommer lägga upp en bild på vad jag köpt :)



haha de e en tröja längst till vänster men den sys inte så bra för att den e vit XD


HAHA men jag handlade ju inte en grej som jag sa igår att jag skulle :P haha och de var ju julklappen till "J"
lite pinsamt att köpa när mamma e med ;) haha så de får jag antingen göra när hon e med eller med nån annan polare, hon vet ju endå vad hon ska få så :)
haha aa å när vi kom hem så satte mamma igång på dirr att fixa tills imorgon , de e ju fan nyår ;)haha å förmogligen (inte säkert) så kommer julia hit :D de kommer bli suuuuuuuuuper ! :)

aja

svar på tal eller något?
idag fick jag sms av en "anonym" där de stod:

"Du borde tänka på vad du skriver i din jävla blogg det är folk som klagar för att du hackar på alla"

HAHA ja vad ska man säga?
för det första skriver jag vad JAG tycker inte vad NI ska tycka, och jag anser inte heller att jag hackar på folk :) de e de sista jag vill göra! men när jag e irriterad så skriver jag av mej här :) och de enda jag vet att jag skrivit e de om mej å Tommie.. och de va bara sanning där inget annat! så du/ni får hitta nåt annat att klaga på för jag tycker inte att jag hacka på folk :)


HAHA men nu ska jag ta de lurre ett tag innan maten.. å ikväll blir det at sova tidigt för imorgon e de jobb som väntar :)
ha det bäst alla!

Love Frida <3

Morgondagens Shoping!

Morgondagens "måste Köpa"




HAHA valde att inte skriva namn kanske blir pinsamt vem vet :) även fast hon vet vad hon ska få hahaha :P

Egoboost

hej tussar!<3 Som sagt har jag varit hos pappa och det har varit trevligt, även om syrran inte va hemma;)så jag har passat på att umgås med mina småbröder och med pappa så klart:) ja så som lite tidsfördriv så läste jag en halv bok idag och kan ni gissa vilken de var;)
det var Egoboost som isabella löwengrid (blondinbella) skrivit!
sjukt läsvärd asso!



Och jag lovar er! alla unga Tjejer borde läsa den! ni kommer känna igen er sååå mycke om inte annat så kommer ni lära er massa av att läsa den! de gjorde jag kan jag säg.. kände igen mej i istort sätt allt jag läste. de va lite läskigt faktist och de fick en att börja tänka efter lite..! hon säger så sjukt bra saker.. undra om hon kommer bli politiker ;O haha nej jag driver med hon e verkligen klok ! en bra förebild :)

aja å idag var vi hundvakt åt en sjuuuukt söt hund! varför kan inte jag få en lite gullig sak för :(


Kolla på den lixom? hur söt e inte den? tänk lite rosa kläder till å allt (A)
haha jag lovar att hunden älskade mej! de log å sov i mitt knä helatiden :D jag e fan kär i djur :D

haha aja nu ska jag kolla lite på film sen e de lägg dags för i morgon blir de shoping !:D de gillar vi eller hur brudar !:D

Love Frida<3


@ Tumba place today !

Hej sötisar !
har precis fixat mej klart, för idag ska jag till pappa och träffa alla där,
kommer hem imorgon någon gång :) får se om jag tar datan med mej men om jag inte gör de så bloggar jag mer imorgon :)
men nu måste jag gitta ner å käka frukost innan pappa kommer å hämtar mej :)
ha de bra !
Love Frida <3


Saningen!

Okej många har säker hört av en viss "bäck" att jag skulle varit "otrogen" villken så klart INTE e sant.. jag skulle aldrig vara det och det vet alla som känner mej!
så här var det !
jag och Bäck var tillsammans för ett tag sen men jag dissade honnom men ångrade de sjukt mycket efter som att jag verkligen gillade han.. men har sket i mej totalt och ignorerade mej .. tiden gick och jag började gå vidare.. men på julafton så smsade ham mej å skrev att han saknade mej med mera och frågade om vi skulle försöka igen och jag blev så klart glad men jag kände endå på mej att de inte skulle fungera men jag ville ge de ett försök till.. men de verkade verkligen inte som att vi va tillsammans, vi snackade typ inte ens :s så jag frågade om vi verkligen var tillsammans och han sa att han ville gå sakta fram.. och då skrev så de e slut? han svarade då JA ! och då gjorde jag ett misstag.. som ALLA gör ibland... men de var endå slut så han kan inte säga att jag var otrogen för de va jag inte... men jag fattar att han e sur.. de skulle jag också varit... men jag ångrar de... i alla fall så tror han fortfarande att vi va tillsammans och så tror han att jag höll på med en som heter gustav (jag har aldrig träffa gustav) bara för att han hadde frågat om vi va tillsammans :S patetiskt! han lyssnar varken på men eller gustav  .. han tror inte på någon och jag VET att han vet att de var slut han kan bara inte innse de! och det är sjukt störande! så snälla lyssna inte på han han säger inte som det är.... "/


Harry Potter

Hej Gullungar!
Har haft mycket att göraså har inte hunnis blogga men men nu e jag ju igång igen så klaga inte;)
haha ja på julafton fick jag en aaaaaaaaas fin klocka, jag e förälskad i den! haha sen fick jag massa mer:) å på jul dagen kom Stoffe hit (halv bror) och då gick vi på bio haha vi kollade på harry potter (A) och när vi kom hem var de harry potter på tv hahahaha som min låssas pappa ville se XD och igår så umgicks familjen spelade wee med mera tills stoffe skulle hem ! och anledningen till att jag inte skrev igår va för att jag hadde så sjukt ont i magen trodde jag blivit magsjuk eller något.. men de va nog mara maten e ju inte van att äta så mycket som jag gjort under jul haha :) idag vid 5 ska jag träffa julias mamma och vi ska snaka om brain gym de e övningar för hjärnan, de skulle tydligen hjälpa sånna men läs och skriv svårigheter så ja de e ju värt ett försök :)
men nu ska jag fixa mej så ha de så bra :)
Love Frida <3




Jag måste säga att jag blev fett besviken... trodde den skulle vara mycket bättre jag älskar ju harry potter med den här va fett långtråkig.. och för lång för att se på bio... "/

Julafton

God jul Sötisar!
har precis vaknat och måste snart fixa mej i årdning, för idag kommer släkten hit :)
Jag ville mest Önska en Godjul :D
skriver antagligen ett inlägg ikväll :D men nu måååste jga tyvär gå puss ;*<3





Dan före den stora dagen

Idag är det dan före jul och detta innebär att de har varit en hel del att göra... har varit städning hela dagen och förberett till imorgon, men dagen har gott fort och vi har haft det mysigt tillsammans :)så jag antar att dagen har varit okej ;) jag har valt kläder till imorgon och de blir en svart klänning med ett par thigts, de kommer se ut som om jag ska på begravning ;O men men :) de spelar ju inte så stor roll hur jag ser ut de e ju bara med familjen:P
Men nu ska jag lägga mej och kolla på film för imorgon blir de upp tidigt för att fixa sej innan alla kommer hit!
ni får ha det så bra !
Love Frida <3


Diss till Religion!

Äckliga troende idioter!

HAHA jag ska fet dissa alla Äckliga religioner...!

jag kollade nyss på ett tv program där 5 tjejer berättar att de var uppväxta i en troende sekt i usa där de var tvungna att gifta sej när de va 8 år gamla med en ca 30 årig man! mannen tvingade dom att titta på porr och han tvingade dom ta naken bilder på honom, han tog även bilder på de, de blev också grovt misshandlade... deras föräldrar trodde att han var deras gud och när en av flickorna väl lyckades rymma (vid 15 år ålder) så flydde hon så klar hem till sin mamma och berättade allt som hänt med mamman vägrade tro att de var sant och vände sej mot sin dotter i rätten..! det är ju fy fan helt sjukt!

jävla äckel hur fan kan man ens tro på en Äcklig gud? haha de e ju så PINSAMT så de finns inte? hur FAN skulle en gubbjävel för typ 100000 år sedan kunnat skapat er? HAHAHA de finns inga jävla bevis jo de står i en jävla bok -.- de e ju säkert några psykopater som er som skrivit den -.- de finns INGEN JÄVLA GUD!! Varför inte tänka mer logiskt!

de va typ de jag ville säga :)!



Jag syftar inte bara på kristna utan på ALLA religioner!

Vist det där var  en sekt men de spelar ingen roll! så patetiskt endå!
och till alla som är för incest kan ju gå å dö! jävla psykfall! ingen tycker om såna som er jävla idioter!



jadu ;O

Svensk och het, Jo tack jag vet, Snygg och läcker, Tack det räcker. Svensk och smart, Så uppenbart. Alla vill se oss falla, Men vi Svenskar slår sönder dom alla.Tre ord räcker, Jag föddes läcker! Svenskar är heta, Det ska alla veta! HAHA är inte rasist tycker bara texten e klockren :D

Mysdag!

Sjukt trött asso! haha somnade sent och upp tidigt inte min grej alltså :P haha var ju på Paulinskas jul avslutning, fan va najjs det var att komma tillbaka haha man blir sej själv så fort man kommer innan för dörrarna :D haha å så fick jag reda på att min favorit lärare skulle sluta fan va suurt! så nu kommer jag inte få träffa han igen :( sorgligt asso :(! men nu ska jag inte hänga läpp för jag vet att han gjort precis rätt val ! :D haha ja efter de så gick jag å Louise ner på stan och fikade lite sen fick vi lite sälskap och drog sedan hem till mej å snackade om nyår :) hoppas att de blir najjs för jag ser verkligen fram emot de :D aja ska fan sova hela dagen imorgon (A) nejdå :) inte om jag får besök av Louise med flera :D! då fan ska de "röjas" haha
skriver kanske mer ssen :)
PUUUUUUUUUUUS<3

Juste de kommer in bilder sen från avslutningen :)

Tomten är ful ;)

bara för att de snart e jul och för att jag har bääst humor;)
HAHAHa så gammal men fortfarande lika klockren !:P

Julavslutningen!

Hejsan sweet! idag var det ju julavslutning :D fan va skööönt! hah vi var i aulan och kolade på massa från skolan som fram förde olika saker :D as duktiga! de kommer lite bilder från dagen senare :).
men i alla fall dagen har varit skön förutom att jag e sjukt trött, det känns inte ens att jag sovit inatt "/ och imorgon ska jag upp tidigt igen, jag som hoppades att jag skulle få sova (a) haha nej då men jah ska till min gamla skolan och vara med på deras avslutning! de ska bli as kul måste jag säga :D! och efter de ska jag träffa Louise äntligen å de ska ju bla as najjs de med :D så ja morgondagen kommer bli bra!
haha nu kommer bilder:)<3


Outfitt :)


Julia som BLoggar ;) vist e hon söt ;*


HAHA va tvungen! de e en av julias parfymer! dem luktar sjuuukt gott och på minner mej om hösten 09 som var sjukt najjs!!!

Aja nu ska jag kolla tv sen sussa ;*
Love Frida <3

uppdatering ikväll ;)

Uppdaterar under kvällen :)

Godnatt svergie, Godnatt världen!

hallå alla sööötnosar ! jag e på topp humör ;O ovanligt faktiskt;) men men har precis slagit in typ 1000 julklappar och de tog sin tid kan jag ju tilllägga nu är jag helt slut och ska lägga nej och sova, imorgon är de ju julavslutning i skolan ! kan de bli bättre ;) haha sov sött alla! de är ni värda ;*
Love Me<3

home sweet home!

nu e jag äntligen hemma igen! går dagen började bra och slutade sisådär :) men men nu e ja ju hemma igen å de e såååå skönt ska ni veta :) efter som att jag är helt slut efter i går så blir de nog bara ta de lugnt även om jag skulle behöva städa lite å välja kläder till imorgon, men de hinner jag i för sig göra ikväll :) så nu ska jag gå å ta något att käka sen bilr de nog film eller nåt ;) ha det bra PUUUSS!
Love Frida<3

Mina nya boots!


en bild på julia i fredags!

nya boots ;)

hellu bittttsches;) seg att uppdatera idag, men ja jag ska göra mitt bästa:)! idag ska jag med familjen till min låsas pappas föräldrar, suuuck dom ska tydligen bjuda på mat eller något! å så ska vi sova kvar där också -.-! så idag kommer jag troligt vis inte att skriva fler inlägg "/ nyss va jag hos syrran å kollade lite kläder, fick ett par as schysta boots av henne (bild kommer sen) å jag måste säga att hennes son bliri as stor nu, fan va fort tiden går ;O aja nu ska jag packa för sen ska vi åka"/
Love Frida<3

jag bjuder på den hämska bilden XD

DisseN ;)

hellu alla snuttisar :)
Kom precis hem från skolan :) de har varit en sjukt chill dag, konstigt nog ;O vi har haft avslutning på alla lektioner typ så de har varit najjs, dagen gick fort också å de e ju bra :D
ikväll ska jag bara ta de luuungt de ska bli super skönt ! å imorgon ska jag kanske träffa julia :D å sen måste jag till min syster å sno kläder (A) haha busigt :)
å för er som inte vet så e de slut mellan mej å Tommie, och jag e inte ett dugg ledsen för de :) för han bettede sej som en fitta å jag pallar inte med sånna ! men nog snackat om honom :)
btw så e de så jävla kalt över allt de går ju inte å va nån stans längre ;o helt sjukt ju :O men men
nu ska jag göra nåt :O vet inte vad men ;) hahahah puuuuushej!
Love Frida <3


veckan hetaste låtar!

när jag endå är igång kan jag ju passa på att lägga upp som låtarna jag lyssnat mest på denna vecka! (Y)


Dagens Blogg ;)

Och dagens blogg blir ... http://finest.se/falsksanning
För att det är roligt att läsa lite skvaller om andra bloggare ;) plus att heandern e snygg ;) en guldstjärna i kanten för de ;) kolla in bloggen vet jag ;)<3


Snart jul!

Hjesan bloggen!
sitter hemma i sängen med en fruktansvärd mensverk! asso alla killar borde vara glada för att slippa denna smärta!
och jag måste bara säga att det suger att julia inte har någon mobiltelefon just nu! skulle säga till henne imorse att jag inte skulle komma idag så jag var tvungen att smsa hennes mamma ;O men hon vaknade inte förs julia gått till bussen så då var jag tvungen att smsa Rebecka men då skulle hon inte heller till skolan -.- så ja, de fanns inte så mycket jag kunde göra åt saken då tyvär "/
men i alla fall :) idag blir de ju bara att se till att verken försvinner, så typ ligga i sängen med 500 täcken e de som gäller! å en film till de som tidsfördriv :)
nu har entligen min pojkvän vaknat :) skönt för då kan jag ju prata med han också :)
aja nu ska jag inte tråka ut er mer ;)
Love Frida<3



Imorgon e de en vecka kvar till jul :)! haha och jag tycker att det ska vara en rosa jul i år men jag e ensam om att tycka de tyvär ;)

9C!



hahah asso ja... vad ska man säga ;O?

krååångel?

Hejsan sötisar !
ja en dag jag trodde inget skulle hända på men de gjorde de väl, lite i alla fall,
haha ja de gick ju bra ibörjan, han med bussen och kom i tid till tandläkaren, å de gick ju bra de med, sen gick jag till appoteket ock fixade lite saker och när jag var klar där så skulle jag gå å kolla när bussen skulle gå hem...
hahah kommer dit och hittade först inte busstiderna så jag va tvungen att gå till hållplatsen där bussen skulle gå ifrån asso en bit bort å jag kan till lägga att jag höll på att frysa ihjäl, men i alla fall kommer jag din å ser att de inte går någon buss förns 1 timme och 40 minuter senare,.. så då tänkte jag ta tåget hem.. men skiten var försenad... alltså skulle tåget gå EXAT sammtidigt som min buss :O? så ja då kunde jag ju lika järna ta bussen? aja i alla fall så slutade ju alla i skolan och folk från strängnäs kommer dit.. och de roligaste av allt var ju att mitt "kära" ex var där... och ha va ju tvungen att vänta lika jävla länge som jag så jag kunde ju inte bli av med han heller -.- ahah aja ... sen när jag sitter på bussen och entligen är på väg hem så ringer jag mamma och frågar fall hon kan hämta mej från stationen så jag slipper gå typ 2-3 kilometer i -5 grader i mörkret.. men hon var tvungen att jobba över..`så jag börjar gå hem.. men då smsar tobbe och vill att jag sla ta bussen med han och emma.. å vad gör man inte för sina vänner ;) haha så jag gick tillbacka... å sen var allt krångel slut !!! å jag kom hem kl 5... jag som trodde jag skulle va hema ca 3...!!
aja :) hahaha
nu ska jag kolla på fiiilm !!
Love Frida <3


Kolla vilken najjs bild min älskade Julia Brummer har tagit :D!

Nytt videoinlägg ;)


Videoinlägg från den 11 december


ingen skola imorgon ;O

Nehe ingen skola imorgon då.. skönt och tråkigt på samma gång, jag ska till tandläkaren och de gick inga passande gång osv så har inget val :) så ja får se vad jag hittar på tills jag ska iväg dit :) men men nu ska jag chilla lite å sen sussa ! sov gott alla änglar ;*

the only one!

Hellu bloggen ! hemma från skolan nu sköönt! i för sig så har det ju inte hänt så mycket :) men jag gillar att ha lugn och ro så:) haha ja idag så känner jag mej stark som person, så skolan va inte alls lika "plågsam" XD Har snackat en del med julia också och hon sa en del kloka ord som definitivt är värt att tänka på :)! efter skolan så träffade jag Tommie, fan va skönt det var att träffa han igen, har saknat han sååå mycket! Btw så har jag lite nyårs planer ;) ska förmodligen jobba nyårs veckan men på nyår är det bestämt att jag ska jobba :) och på nyårs kvällen ska jag fira med Fanny Pense! ska bli så skoj! men men jag e ju ganska bra på att "ändra planer" haha så vi får se :)
men men nu så ska jag kolla lite på film tror jag :) ha det så bra så länge!
Love Frida <3

svenska hjältar

Hejsan sötnosar, sitter och kollar på svenska hjältar, helt sjukt det var en tjej som räddat två små tjejer 5 och 7 år som höll på att drunkna! fy fan va hemskt! aja, var inte med på lucian idag, så idag har jag fått en idé om att designa ett klädesplagg :D hum, ja men vi får se :)
nu ska jag kolla klart på programet, !
ha de bra
Love Frida

Hemma igen

Hemma nu efter att kollar när lilla syrran haft luciatåg, måste säga att dom var sjukt duktiga, kommer ett klipp upp snart :) najjs, ja men jag har inte så mycket mer att säga.. imorgon e de ju luciatåg för min del.. inget jag ser fram emot om man säger så.. vill inte vara med -.- suck!
aja ha en bra kväll
Love Frida <3

Lucia

Nu har jag precis vaknat, ganska tidigt men kunde verkligen inte sova. idag skulle jag egentligen träffat Tommie men det blir tyvär inte så, så istället ska jag antagligen till eskilstuna på lucia och efter blir det väl antagligen att vi käkar men vi får se hur det blir! kanske frågar Julia eller Fanny om någon har lust att följa med :)


Bild från igår innan jag och julia skulle ner på stan och käka!


jahapp nu ska jag väl slöla lite till och bråka med mamma.. som vanligt!
hon försöker tvinga mej att sova hos min låssas pappas föräldrar med dom... NEJ TACK!

tack för att du sabbade min dag nu...


aja ha det bra så länge
Love Frida

natti!

Nu är det dags att sova!
Godnatt Världen! <3
I Love My Sweet Tommie!

Sex and the city

Nu är det entligen dags för Sex and the citty

ändrade planer!

hej igen :)
de blev ändrade planer för Fanny skulle på inflyttningsfest, så  vi får se om julia har lust att ses eller man kanske snarare ska säga "har ork" efter som att hon har haft/har halsfluss ;O nej inte kul! men ja annars blir de väl bara ta det lugnt, alla är så ocosiala idag, mamma och hennes kille är och handlar julklappar och alla sover eller e sjuka ;O? inte okej asso. men  men mina ändrade planer blir väl bara social med min älskling, och försöka få med julia å fika eller något :) och sen ikväl blir de ju sex and the city ;O helt sjukt de får man ju inte missa ;) ja men nu ska jag gitta älsklingen tärrar mej på msn så;O

Love Frida<3

Dagens planer!

Hejsan allihopa! dagens planer är att träffa Fanny och ja vi får väl se vad vi hittar på ! det blir väl att dra ner på stan! men innan de så måste jag duscha och fixa mej i ordning :)

DAGENS KLÄDSEL: har inte bestämt de en
DAGENS FRISYR: inte fixat en
DAGENS LÅT:Erase me - main
DAGENS PLANER: Träffa Fanny!
DAGENS SAKNAD:"T"
DAGENS DROG:min kudde!
DAGENS HUMÖR: Trött och gla ;)(Y)

kommer upp en bild sen :)
men nu ska jag kila och fixa mej för man vet aldrig när Fanny hör av sej ;O haha

Love Frida

Nya designen

Hejsan everyone, ja som ni ser har jag fixat min design, men vet inte riktigt om den är klar en..finns nog en del kvar att göra om man säger så he he (A) idag har det inte hänt så mycket har mest fixat med designen dåra:) kollade på idol och jay (stavning) van.. hum, ja jag ville ju att Minna skulle vinna men men :) han va sjukt grym han också :) imorgon ska jag förhoppningsvis träffa min underbara Fanny! det gillar vi!Skulle egentligen träffat min pojkvän "T" hihi men med tanke på resan dit å hem så vet jag inte om de funkar imorgon.. tyvär"/ saknar han verkligen .. "/ aja nu ska jag sova tror jag men ni får ha det så bra så hörs vi,
Love Frida <3


Idol Minnah



Så sjukt bra !

RSS 2.0